Mushware
SigntSavers
     
Home • Forum • Check your PM • Register • Log in
             
Board Navigation
Go to the homepageHome
Download Mushware games, documents and applicationsDownloads
Index of the forum.Forum
Images from Mushware games and applicationsScreenshots
Frequently Asked Questions.FAQ
Links CategoriesLinks
Read the rules of this websiteRules
View website statisticsStatistics
Members of our staffStaff
Information for software developersDeveloper Info
Contact information for Andy and MushwareContact

User Info
Username:

Password:

 Remember meI forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREE


Google Ads

Search

Advanced Search

adidas herre 2017 køb
 
View previous topic View printer-friendly version Search Display number of posts for each poster in this topic Export topic thread to a text file View next topic
Author Message
dgdggd

Belize
PostYou have posted in this forum: Fri Dec 01, 2017 8:54 pm   Post subject:  adidas herre 2017 køb Back to top Den 23. november vil vi se en ny udgave af adidas sko tilbud, men denne gang på 3 nye farver. Disse 3 nye 350 V2'er vil blive konstrueret det samme som det tidligere er udgivet V2, men i et helt sort udseende, hvor hver sneaker har en selvstændig farvet stripe af deres egen - Copper, Green & Red. For en tid nu har vi været at se nyhederne om en anden udgivelse af Yeezy Boost 350 v2 og den officielle udgivelsesdag kommer nærmere. Med 17. december som bekræftet dato.

Den første adidas dame sko farve måde var "Beluga", der består af en lys grå prime strikke øvre med mørk spiral detaljer og en unik orange stripe over det ydre panel. For ikke at nævne ændringen til mellemsålen, nu lavet med en gennemskinnelig gummisål, der omslutter en fuld BOOST teknologi mellemsål.

Den begrænsede tilgængelighed af adidas herre 2017 køb udgivelser er ikke noget nyt i sneakerheads 'verden. Men det ser ud til at være mere begrænset, at vi måske troede i første omgang. Ifølge den seneste GQs artikel vil denne udgave kun blive dækket gennem de officielle Adidas-websteder. Det er det. Ingen andre websteder eller butikker. Ingen tomboler, ingen genudgivelser. Bare Adidas websteder. Det gode er, at detailprisen forbliver den samme som for de tidligere Yeezy 350 v2: $ 220. En anden vigtig kendsgerning er, at rygerne begyndte at dreje videresalgsprisen på over $ 1000, hvilket var lidt forventet i betragtning af den begrænsede produktion af denne farveway.

adidas yeezy boost 350 v2 black red hopper over Jumpman! Ja, han har gjort det igen! Kanyeezus velsigner skospillet med en anden stor udgivelse. 29. april markerer faldet af de meget forventede Triple White Yeezy Boosts. Disse sneakers er smukke: en premium hvid øverste lysere end frisk faldet sne, en halvgennemsigtig mellemsål og retur af den populære hælfane. Denne atletiske sneaker er designet med Adidas specielle Primeknit-teknologi, hvilket giver dig den nemmeste og sikre følelse, samtidig med at du giver maksimal komfort og åndbarhed. Jo, vi kan køre i vores Yeezys; vi kan lige så hurtigt tage en tur til WholeFoods eller en tur til Coachella. Med et godt par Yeezys i dit skab er der ingen grænser.

http://www.sportskomaster.com/

Download Post  No rating  
Display posts from previous:      
 


 Jump to:     View previous topic View printer-friendly version Search Display number of posts for each poster in this topic Export topic thread to a text file View next topic

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum