Mushware
SigntSavers
     
Home • Forum • Check your PM • Register • Log in
             
Board Navigation
Go to the homepageHome
Download Mushware games, documents and applicationsDownloads
Index of the forum.Forum
Images from Mushware games and applicationsScreenshots
Frequently Asked Questions.FAQ
Links CategoriesLinks
Read the rules of this websiteRules
View website statisticsStatistics
Members of our staffStaff
Information for software developersDeveloper Info
Contact information for Andy and MushwareContact

User Info
Username:

Password:

 Remember meI forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREE


Google Ads

Search

Advanced Search

adidas alphabounce zilver roze
 
View previous topic View printer-friendly version Search Display number of posts for each poster in this topic Export topic thread to a text file View next topic
Author Message
bobinaclare

Afghanistan AU New South Wales
PostYou have posted in this forum: Mon Nov 13, 2017 8:26 pm   Post subject:  adidas alphabounce zilver roze Back to top In het geval van adidas alphabounce zilver roze heeft Adidas het bovenwerk van de sneaker gebouwd met een flexibel, lichtgewicht materiaal dat ForgeMesh heet. Het hoort als een handschoen te passen, maar het ziet er nog steeds minder raar uit dan die vijfvingerige schoenen. Terwijl Adidas in het verleden op ARAMIS heeft vertrouwd om een ​​product te bouwen (het heeft het ook met Ultra Boost gebruikt), zei Robusti dat dit de eerste keer was dat een ontwerp tot leven werd gebracht op basis van gegevens die waren verzameld uit het motion-capture-systeem. Die lessen vloeiden natuurlijk voort uit het feit dat Adidas atleten binnenhaalde om AlphaBounce door zijn fasen te loodsen.

adidas alphabounce heren zwart Ten eerste zijn deze heel anders dan het Ultra boost-bereik, ze zijn groter, zwaarder en worden geleverd met een hele reeks nieuwe technologieën en materialen. Ik ga vandaag niet in op alle details, maar wat je moet weten, is dat deze ontwerper zijn voor een stevigere, comfortabelere pasvorm. Het paar dat ik heb gekocht heeft een heel interessant patroon over hen, niet te ver gelijk aan de Yeezy Boost Turtle Dove-kleurschakering, het patroon past zich aan van het lichaam tot de zool wat een geweldig effect geeft.

In tegenstelling tot veel adidas alphabounce dames grijs-sneakers zijn deze tegenwoordig niet primeknit maar iets dikker en gladder - het enige object waarmee ik het zou kunnen vergelijken zou zijn als een nat pak (om aan te raken). Ze passen qua maat en voelen zeer comfortabel om te dragen, niet zo bevrijdend als een Ultra Boost maar zeker daarboven. De schoenen hebben een aantal geweldige details, de felgele binnenkant van de hak en het subtiele zilveren Adidas-logo op de achterkant.

Uiteindelijk wil Adidas de kerntechnologie van adidas alphabounce schoenen rood beschikbaar maken voor andere producten, waaronder sportbeha's, kleding en verschillende versies van de schoen. Dat gezegd hebbende, kan het moeilijk zijn voor AlphaBounce om hetzelfde niveau van populariteit te bereiken als de Ultra Boost en NDM of zelfs de gratis RN van Nike. Maar vanaf vandaag, met een waarde van $ 100, hoopt Adidas dat het nieuwe ontwerp binnenkort een favoriet zal worden onder enthousiaste hardlopers.

http://www.snstuff.net/

Download Post  No rating  
Display posts from previous:      
 


 Jump to:     View previous topic View printer-friendly version Search Display number of posts for each poster in this topic Export topic thread to a text file View next topic

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum